muuuhaha

Hej! Har inte haft tid att blogga förens nu. Har egentligen inte tid nu heller men xd
igår fick jag min "nya" säng, hihi den är myyyysig! Men sjukt jobbig att få upp på mitt lilla rum xd Så nu håller jag på att plocka ner alla twilightsaker från väggarna och ska istället sätta upp massa olika bilder ;) Puss o kram!
/o i 8ö

utmaning

Wohooo en utmaning! Förlåt att jag inte sett den tidigare. Men om ni vill veta så är jag ganska efter xD
Postat
Postat av: therese

utmaning: Ät i matsalen och för sen över maten i er mun till den andras mun!
Det klarar ni nog inte, men bevisa nu..

utmaning: Ät i matsalen och för sen över maten i er mun till den andras mun!
Postat av: therese

utmaning: Ät i matsalen och för sen över maten i er mun till den andras mun!
Det klarar ni nog inte, men bevisa nu..


Men förlåt asså. Lite för äckligt. Kanske något som inte är så äckligt?

oj, vad hände med texten? o:

hihi blev sugen på tårta :D

random.. jag vet :)

/o i 8ö

Postat utmaning: Ät i matsalen och för sen över maten i er mun till den andras mun!

 


Mitt första inlägg utan Olivia

Haha! Det var allt på tiden, eller hur? ;) Ärligt talat så hade jag inte ens haft en tanke på bloggen, jag hade glömt bort den... På nått konstigt sett... O.o Jag sa till Olivia idag när jag kom på att vi faktiskt hade en blogg, att hon skulle smsa och påminna mig senare. Jag fick sms för nån minut sen, som Olivia skrev att hon skulle gör i inlägget innan. Ojoj, det blev lite rörigt här nu. Muppigt. Själv har jag precis kommit hem från min granne. Där hjälper jag till att rida in en unghäst. Kul att komma ut på hästryggen och bara slappna av och andas. Unghästen jag rider hon min granne :)

r.i.p...

Hihihh kom på att jag aldrig skrev förklaring på förra inläggets rubrik.
Wohoooooo lilla Olivia ska till turkiet i sommar! :D Det var förklaringen.
Idag har jag: Varit i skolan, kommit hem, ätit, skruvat isär min säng(ska byta säng imorgon tror jag) och sen gjorde jag sönder mina älskade mjukisbyxor också :( Det blev ett hål på benet. Hur lyckas jag!?
Nu ska jag banne mig ta tag i mitt liv. Och min kropp! Hihih imorgon har jag bestämt att jag ska ut o gå på morgonen. Blir att gå upp kl 6, sen gå några km, sen hem o duscha och sen vidare till skolan. Imorgon har jag utvecklingssamtal också :( Men jajaj, hoppas läraren säger positiva saker o: Men det gör hon nog. Ska messa Clara och påminna henne om att blogga nu!
vi hörs alla muppar!
/ o i 8ö

höhöhö turkar

Hejsanhoppsan alla korvar där ute! Förlåt att jag inte skrivit något i helgen, men jag har faktiskt inte suttit vid datan på heela helgen. Stoolt :D
Har ju varit hos mormor och morfar sen i fredags eftersom att mamma och pappa varit i tyskland. Igår kom min lilla mupp-kavel George och var med mig en stund. Och idag åkte jag till honom.. Han fyller ju 16 idag så ;)
Vi har typ åkt moppe ;)
Nu ska jag gå och göra annat. Vi hörs någon gång. Ska få Claris att skriva någon gång med! o:
/o i 8ö

fucked up

just nu ser det helt fucked up här! Men det får ni leva med typ tills nästa vecka. Nu ska jag nämligen inte sitta mer vid dätorn ;) herrååå
eller det kanske det inte gjorde? vem bryr sig xd

R.I.P spindeln.

Ja, jag är en mördare... Men samtidigt en hjälte!
Jag skulle rädda Clara och Joel från en spindel idag, och när jag skulle få den av mitt finger råkade jag mosa den! Då blev jag genast hatad av Clara.
Har precis varit duktig och gjort några sit-ups och armhävningar. Armhävningarna gjordes på knä, men det behöver ju ingen få reda på! Haha smart o skriva det här Olivia!

En till grej som hände idag var att när Clara skulle köpa en juice i fiket av en ny kille på skolan blev det vääldigt fail!
Clara kommer in i fiket och säger till Jennifer(som står i "kassan") att hon vill ha en apelsinjuice, och sedan lämnar hon fram pengarna.
Då säger Jennifer till den nya killen(som är utlänning) att han ska ta fram en apelsinjuice. Då går han till kylen och tar fram en ÄPPELjuice och lämnar till Clara. Då säger Clara att det var fel.
Vet ni vad han gör då? Hihih då går han och hämtar en till ÄPPELjuice! Hahah. Då säger jennifer till honom
- Du tar fel, du ska ta apelsinjuice. Det är den GUUULA.
haha sen fick hon rätt.
Men lite faaail var det xd
ledsen flicka för att ni inte kommenterar utmaningar så jag o Claris har något o göra! :(
/o i 8ö

dusch dusch dusch!

stavade jag rätt? Hhihih hoppas det xd Tänk om typ min lärare läser detta? o:
Vad jag har gjort idag? Det får ni inte veta. Nä men jag har varit hos George. Inga fler detaljer. Hahah kaaaan misstolkas xD Men det behöver ni inte göra, om ni inte är som jag och misstolkar allt förstås.
Vill ni veta två saker till?
1. Jag döööör! Vi har inget vatten hemma och jag är sjukt törstig! (vi dricker inte vattnet i kranen för det smakar äckligt. Det är inte dåligt, men det har ingen god smak.)
2. Snaaart kommer den nya designen! :D
btw, före jag går. Det kommer nog inte bli speciellt bra updatering i helgen(om inte clara skriver) för jag ska vara hos mommo o moffa hela helgen! As-nice! Fast på söndag kanske, kanske, kanske jag ska till George. Vi får se på det ;)
bild som jag tog på ett vattenfall. Halvbra ;)
/ o i8ö

wooopidoo

hejsan hoppsan alla korvar! Ni som inte är korvar kanske inte förstår så bra vad jag skriver, efter som att jag skriver mest på korviska och muppiska.
Jag skulle egentligen plugga, men fastnade framför datorn. Typiskt mig.  Men jag kände att jag behövde skriva lite på bloggen ;)
När jag kom hem förut så märkte jag att strömmen varit borta. o: WTF liksom! HÄR I SKOGEN HAR VI ALLTID STRÖM. DEN FUNKAR SUPERBRA. ALDRG NÅGRA TRÄD SOM RAMLAR PÅ LEDNINGARNA. osv..
nåra månader gammal och suddig bild.
Bara så alla vet så började en jättemuppig låt på min mobil precis! xD
/o i 8ö

pannkakor

Har ganska nyss kommit hem från skolan. Har gått och varit sådär äckligt sugen på pannkakor hela dagen, och när jag kom hem så står mamma i köket. Gissa vad hon lagade för mat? Juste pannkakor! Glad chey!
Idag är det 9 månader med min fina pojkvän också för alla som vill veta. Skriver mer senare. Pusshej!
/o i 8ö

död clara?

Hejhupp gummimupp! Har kommit på att Claris typ aldrig skriver något här! o: Inte bra, inte bra... Men vi får ha förståelse. Hon är säkert jättenervös för morgondagen, då hon fyller 15. Asså gud vad tiden går fort! Dom små liven växer upp så fort :') Kom från rätt person, som inte fyller 15 förens i oktober. Byxmyndig o allt då jue! Lets go bitches! Usch jag känner mig liten o: Min pojkvän fyller liksom 16 på söndag (och hans syster marie) Hur liten kommer inte jag känna mig då!? På tal om honom så pratade jag med honom i telefon förut. Men jag blev sur på den muppen och la på när han sa nåt. Hihihi faktiskt stolt :3
Men nu ska jag gå ner o äta något. Vi hörs!
jag o clara kopierade oss själva på kopiatorn i skolan ;)
/o i 8ö

promenaad

Nu ska jag ut till resö för att gå poängpromenad. Tjohoooo! Jag är så glad över det att jag precis fick vingar och just nu sitter i mitt tak och skriver. NOT!
Efter denna hemska upplevelse ska jag hem och...Sova. Fast ne, får nog plugga -.-
Gud vad jag är negativ och ljuger idag då! o: Men who cares?
Nu ska jag i alla fall dra. Hejdå
jag just nu, osminkad o fin. Men vem orkar bry sig?
/o i 8ö

sova

Nu ska jag sova.. Helt själv. Och ja, det låter muppigt att jag ska gå och lägga mig kl 21 en lördag. Men faktum är att jag är helt slut efter praoen! Och jag måste ju samla krafter till skolan nästa vecka ;) Men vi hörs imorgon alla korvar där ute! Puss
höhöhö, farmor clara :D
/ o i 8ö

Prao

Ah, nu har vi klarat av en hel vecka på nordby och vero moda! Det gick la fint ;)
Trött i ben och rygg när man kom hem, inte så mycket och göra och sena bussar. Annars var det muppbra! Tog en det bilder som ni ska få se också.

Nu har min lilla Claris åkt hem. Vi hann göra en film. Den blev nästan klar också! LITE fail bara att jag glömt vrat jag lagt kameran. När jag hittat den hade den inget batteri. Like a boss! Fast ne :/
Brat och fjortis-film. Jag hade 3 bh:ar och 2 linnen + massa brunkräm o massa annan skit!
Fint!
Våran design kommer snart fixas också. Våran kära lilla vän emma (zoomsisters) Ska göra den. Sen får vi se när den kommer upp på bloggen. Snart i alla fall.
puss/ o i 8ö

aaa

Just nu är olivia nere på undervåningen och sätter på sig 3 behåar, ojoj! Sen 2 linnen på det. det kmr blir PUSHHHH

Sova över

Nu ska jag och olivis sova över för första gången tillsammas. Ikväll blir det tacos och muppsås. Kommer nog bli väldigt kul. I morgon kommer vi troligtvis göra en "film". Parodi på lady gaga - marry the night kanske! :D

TOMATO!
fin kvalité osv!
/c i 8ö

Ny blogg här ja :o

NU har vi två precis startat bloggen. Vi sitter i olivias säng och spelar draw something för första gången. Det går faktiskt rätt bra... ;)
Nu när vi får igång bloggen får ni börja kommentera utmaningar som vi två kan göra och sen filma.
Snart ska vi fixa designen så allt ser snyggt ut.
/O och C i 8ö

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0