godnatt

godnatt alla söta!

braa humööör!

Har precis varit nere och socialiserat lite med familjen.. Tråk! Åt chips, såg på nån dålig film och sen gick jag upp på mitt rum igen. Nu sitter jag här o chattar med en folk på skype ;)
Följ mig på instagram btw, Oliviatollesson eller oliviat97 höhö vet inte vilken jag har xD

Imorgon ska jag kanske åka motorcykel med pappa till Trollhättan, eller va hemma o kanske gå en promenad eller nåt med Cornelia + så ska jag kolla på moped :)
Är på sjukt bra humör nu! Har så många underbara vänner som alltid ställer upp! Åh älskar er mest av allt! <3

hemmaaaaa

Hej! Hemma igen efter Cornelias konfirmation och kalas efter det. Mycket trevligt! (:
Har även upptäckt några saker idag, och det är bra xDNu ska jag gå ner o äta cips o kolla någon film. Hejdå! Längre o bättre inlägg kommer nog upp imorgon.
~jag skulle vilja skriva "jag saknar dig" på en sten och sen kasta den i ditt ansikte för att du ska förstå hur ont det gör att sakna dig~


this is thaa änd.

Hej! Förlåt för världens dåligaste uppdatering. Clara har nog dött eller nåt tror jag. Jag med typ, eller aa har inte velat blogga för har varit ganska så depp, o vill inte ta ut de på bloggen. Men jag måste endå berätta varför.
I torsdags gjorde George slut. Och aa det är ju inte precis det bästa som hänt :/ Nä, han här det bästa som hänt mig, och nu är han bara borta.
Aja, vill nt skriva mer om de, men nu vet ni. Och jag mår bättre idag, iaf nu.. Ser till och med ut som en levande människa xd

Idag ska jag på Cornelias konfirmation och sen efter de ska jag hem o sova typ xd Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, eventuellt kolla på en moped, men det tar ju inte hela dagen. Hör av er om det är någon som vill hitta på något :)

promenad.

Sitter här på mitt rum helt ensam. Idag kom George hem till mig efter skolan. Sjukt gött att allt är normalt igen.
Han åkte typ för en stund sen, för han skulle först till Simon(hans kompis som typ bor "granne" med mig) och sen till b-hallen. Aja, orkar nt bry mig. Hade i alla fall mysigt när han var här. Blir nog att följa med honom hem på fredag och stanna där på lördag... Kanske.
Nu ska jag nog i alla fall ut och gå en liten sväng. Känner att jag behöver det... Rensa tankarna lite och få rört på sig är aldrig fel.
Kom precis på att jag har spanskaläxa tills imorgon med, har jag pluggat? Nä... Har jag böckerna hemma så jag kan plugga? Nä...
Vad ska det bli av mig!? o:
Vi hörs. Hejdå
sjuuuuukt gammal hems bild! :(

Intressen

Mina intressen då. Öh, har jag ens några!?
Förr så red jag, sjöng i kör, skjöt luftgevär och spelade golf. Nu går jag på... Marken :D Hahah nejdå. Jag går på skytte xd Fast det är öppehåll till september typ xd
Men annars brukar jag väll vara med kompisar, va med George och skolan. Öh, vilket liv!? Aja.

stackars mig!

usch o fy! Inte precis varit min dag idag. Fast det är det ju inte riktigt någon dag liksom.
Först så failade jag på massa småsaker, typ snubblade på massa saker + mig själv. Sen hade jag matteprov som gick åt helvete. Sen klippte jag mig i fingret o började gråta xD Fick fråga rektorn om hjälp med o hitta plåster. När jag kom hem märkte jag att jag fått en jobbig bula på benet som gör as ont! + att lite nya blåmärken ploppat upp här och där. Hahah sen har jag liksom bara haft allmänna humörsvängningar o aa. Vissa i skolan tycker jag är fjortis? o: De tycker verkligen inte jag. Är nt riiiktigt mig själv i skolan. Förutom när jag är med vissa.
Nu ska jag plugga lite till på min fysik. Prov imorgon som kommer gå åt helvete!
Höhöh förlåt för väääldigt negativt inlägg. Men nu fick ni i alla fall något att läsa! :D
jag kan trösta er med att jag är på bättre humör nu, och att såret på fingret har "gått ihop" och inte längre gör ont. Wohoo! positiva gänget! ;)

matteplugg...

Känner mig duktig. Jag hade bestämt att idag ska de va en såndär pluggdag, med tanke på att jag har matteprov imorgon och fysikprov på onsdag. Matten känner jag mig i alla fall säkrare på än fysiken. Åh, denna Barbara asså(läraren)! " Nu vi lära infallsvinkel. Här vi ha rektiangel.. Strålar går så. Joset reflektieras." Åh! Nt lätt när man typ inte fattar vad läraren säger. Men aja, blir väll o plugga hela dagen imorgon.

Satt precis och kollade lite olika filmer som går på bio. The hunger games och 21 jump street står på önskelistan.
Fick för mig att fråga George om vi kan se på 21 jump street nån dag, så jag messade o frågade. Har inte fått svar än, men hoppas han vill iaf :) Annars får jag väll hitta nån annan som vill se den med mig... höhö.
Nejmen nu SKA jag faktiskt sätta mig och plugga. Ha det bra, och önska mig lycka till på provet imorgon!

Skolan

Idag ska jag skriva lite om min skola och lite olika saker omkring det. Hur kul låter det som detta inlägg kommer bli då? Njaaa, inte så kul. Men aja, vi får väll försöka komma på något positivt med det... Öh, de finns typ inget o:
Min skola då. Jag har inte gått på samma skola i hela mitt liv. Jag tycker vi börjar från början... När jag var typ 1 eller2 började jag hos en dagmamma som hette anki. Där lärde jag känna Sandra, och en tjej som heter sofie. Hon flyttade när jag var kanske 4 och då började jag hos en annan dagmamma vid namn Gun :D Åh, härliga tider det där när man tänker tillbaka. Där blev jag väldigt bra kompis med en tjej som heter Lina. Fast hon flyttade till skåne xd
När då min "dagmammetid" var över så började jag på fritids och förskola  + 1-6an i Lurs skola. Liten skola på ca 40 elever. Höhö. När jag gått ur 6an så började jag på denna skola jag går på nu. Säger inte vad den heter, för tänk om det typ är en mördare eller våldtäcktsman som läser detta nu eller nåt? xD förlåt. Menade inget illa...typ.
Denna skola jag går på nu trivs jag bra på. Sjukt goa kompisar och en mysig "liten" pojkvän. Mina raster spenderar jag med Clara. Kanske är med George en liten stund några dagar men. På rasterna gör jag o Clara typ ingenting, antingen flummar vi runt, sitter o deppar, eller sover typ.
Då vet ni lite om skolan. höhö, viktig information. Skriv detta på en lapp och häng upp ovanför sägen så ni aldrig glömmer!
ett av våra små påhitt. Den toan är numera låst så ingen får gå in där ;)

vart är jag om tio år?

orkar inte följa listan helt i årdning. Förlåt för dålig uppdatering förresten. Men jag är typ inte på så bra blogghumör nu för tiden xd
Vart jag ser mig om tio år?
Då är jag ca 25 år.
När jag är 25, då bor jag i något varmt land tillsammans med pojkvän, en katt och kanske en hund? Barn? Näää, inte förens jag skaffat mig en riktig karriär. Jag är miljonär när jag är 25 också.
Hahah nej, jag orkar inte. Men aa xd

idoler

ah, idoler och folk jag ser upp till.
Har väll egentligen ingen riktig idol förutom att jag typ är lite hemligt kär i robert pattinson o tänker gifta mig med honom när jag blir gammal nog.
Hahah nejmen, ah har väl inga direkta personer som jag ser upp till heller.. Bara typ mina vänner. Och ja, jag ser faktiskt upp till er.
Ska gå nu, hade inte så mycket mer o säga.

Aj...

Ja, så nu sitter olivia bredvid mig här nu va. Vi kom precis in efter en liten ridtur, den blev inte så lång som vi tänkt... joel...,, För att det var så att vi ramlade av. Lyckat. Olivia hoppade för första gången i sitt liv, ehm jag satt bakom. Båda ramlade av 1m efter minihindret xD. Sen gick hästen iväg, olivia fick resa sig trots sin svåra smärta... Hon lyckades tappa bort hästen, elr något sådant. Jag låg under tiden kvar på marken och stönade, av smärta alltså ;) Sen kom det massor med gubbar och var överallt. trots detta har vi ändå humöret på topp. Olivias kommentar:jag är lite öm på ryggen, men jag överlever. Detta var en traumatisk händelse för både mig, hästen och Clara. Men vi lever. Och jag hoppade! :D Min egna kommentar: Det gjorde ont. Det gör fortfarande ont. Jävligt ont. Superdupermegajätteont...

favoritcitat

Förlåt att jag nt skrivit på ett tag. Men jag har inte orkat eller hunnit. Nej nu ljög jag... Jag har inte orkat.
Okej mina favoritcitat då!
Jag älskar ju massa citat ifrån twilight tex:
~If I could dram at all it would be about you~
~Before you.. My life was like a moonless night~
~Forbidden to remember, terrified to forget~
o sen lite olika random citat:
~people don't cry because they are weak, it's because they've been strong for so long~
~if they don't chase you when you walk away... keep walking.~
~if you never try, you will never know~
~take every chanse, drop every fear~
Orkar typ inte skriva fler. Mobba inte stavfelen om det är några.
Nu ska jag gå och ta ur min kladdkaka ur ugnen som jag precis bakade. Mums!
Sen blir det o ta en snabb dusch o sen ska jag smaka på kladdkakan. Vi hörs! ;)
förresten, följ mig på instagram! oliviatollesson :)

Utmaningar

Kollade efter lite roliga utmaingar jag och olivia kan göra och filma! Här är några av dom: Vandra ut på stan och säg "Nämen gud vad kul och se dig igen, det var verkligen längsen!" till folk du inte känner. lll Gå fram till valfri person och säg "Nämen hej! Jag kände inte igen dig med kläderna på!". lll Göra 500 situps och filma. lll Gå till närmaste pizzeria och beställ en pizza utan deg. lll Gå till mc donalds och beställ cheese burgare utan ost. lll Gå bakom någon och spruta desinfektionsmedel på allt hon/han rör på. lll Släng dig framför en random persom och fråga vafan den håller på med.

15e april

15e april. Ett ganska bra datum ändå..
Jag har namnsdag! :D Fast de är inget vi firar eller så i familjen. Dom har inte ens sagt ett litet "grattis på namnsdagen olivia" till mig. Sen är ver det ju inatt också 100 år sen titanic sjönk. Alltså natten till idag.
Sen har vi det bästa av allt. Det är exakt ett år sen det första meddelandet på facebook från George trillade in. Hm.. Inte visste jag då att de skulle sluta såhär? :D
kort inlägg, men de sista har iaf ganska stor betydelse.

favoriter

jaop, alla mina olika favoriter.
Favoritsak i rummet - tror de är plattången eller min bok.. Nej omg, mobilen! Helt klart.. Eller datorn.
favoritfärg - Lila, rosa o svart!
favoritkläder - jeans, linne o tjocktröja, eller tighits o två linnen typ.
favoritdjur - KAAAAATT!
favoritmupp - alla mina vänner? (A)
favoritblomma - maskros! Fast ne, haha vene, ros kanske?
favoritland - Spanieeen!
favoritmat - öhm, grillat eller räkor ;)
favoritbok - Alla i twilightserien o typ några böcker av en som heter virginia andrews.
Ah några favoriter. Egentligen skulle det ju vara favoritbilder, men jag ändrade. För jag har typ inga bilder på datorn just nu.

Nu ska jag päsa en stund, sen ska jag gå och duscha för o ha något o göra. Det blir nog att lägga sig tidigt idag.
hehe inte alls retucherad(stavning) (A)

godmorgon

godmorgon allihopa! Vaknade för typ en timme sedan o åt frukost. Sen gick jag upp o la mig i sängen o somnade igen xd
Idag ska jag inte göra någonting. Bara päääsa! Tror jag ska gå ner o se på en film faktiskt tror jag.. Och vill ni veta en sak? :D Wohooo jag har börjat få magmuskler! :D
då vet ni ;)
gammal men söt!

hemma!

Nu är jag hemma igen! Skulle egentligen stannat en natt till hos Cornelia men de hände en grej med en av hennes familjemedlemmar, så jag fick bli hämtad av min farbror.
Nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar. Grillat! Mums.
Igår färgade ju Cornelia mitt hår med. Jag blev ganska nöjd faktiskt!
vill ni se resultatet?
trumvirvel.......
dålig Cambild. De e mörkbrunt. Inte svart.
Sånhär färg va de före. Va de bra att jag färgade?
syntes nt bra alls, men aja, man ser ju att de är ljusare på denna bild? ;)

dag 4 drömmar & framtid.

Mina drömmar. Jaaa, drömmar kan ju vara både sånna som man drömmer på natten, man kan även dagdrömma. Eller helt enkelt drömma om vad man vill bli i framtiden tex.
Jag vill vara duktig i skolan, få bra betyg, gå bra gymnasium, bli något bra, bli rik, bli astronaut, bli pilot, bli aktiemäklare, åka jorden runt, hjälpa folk och tillslut gå i pension. bra va!?
Haha nejmen aa.
Drömmar på natten då. Haha bara för att ska jag berätta vad jag drömde om igår natt.
jag vaknade först på morgonen av att en trana va utanför huset o tutade. Sen somnade jag om och började drömma.
~Jag och 2 kompisar var hemma hos mig, men det var samtidigt på skolan. Vi skulle gå och skrämma iväg massa tranor för att dom störde mig. Vi tog cykeln ut på gärdet där dom va. Skrämde iväg alla utom en. När jag skulle skrämma iväg den fick jag se att det var en hygena! Så jag sprang och sprang enda hem. När jag kommit hem hade hygenan blivit lite mer människolik. Två ben, armar, väldigt hårig. Nosen/näsan var svart och den hade morrhår och päls i ansiktet. Tänderna var vassa som knivblad. Lite som en varulv var den. "han" ställde sig mitt emot mig och gjorde sig beredd på att bita mig~ precis då kom min bror och väckte mig. Tur!
haha normala drömmar jag har? naee.

nu drar jag!

Nu drar jag till Cornelia om en stund. Så ska bara fixa lite saker o sen sticker jag. Ska bli superkul!
Tycker Clara borde blogga. Men orkar inte tjata på henne. Ah ha det bra!

fredag den trettonde!

Är de bara jag som nt bryr mig? Haha de är väl som vilken fredag som helst? Iaf för mig.
Jag drar till Cornelia sen med tåget o ä där till imorgon. Så de kommer vara superdålig uppdatering!
Vi ska päsa, käka godis, se på film o så ska hon färga.. Eller aa tona mitt hår.. Bilder kommer typ imorogn eller nåt. Vilken färg säger jag inte!

Hade tänkt att jag kanske kunde vara med George en stund idag. Men han va visst på torp xd o tåget går typ 5 så aa. Skulle ju va kul o va med honom. Vi har bara varit en enda dag på hela lovet juuuee :( Men kanske nästa helg? Äh, isf får han fråga mig om vi ska va. För jag känner mig tjatig när jag frågar hela tiden. Då vet ni! ;)
Så idag har jag... vaknat av att nån jävla fågel stod ute o tutade. Sen åkte jag med mamma, lillebror o hans kompis först till pappas jobb(soptippen) o slängde skräp. Och sen handlade vi. Sen vi kom hem har jag bara suttit här och känt mig fattig!
Usch, skulle ju nt köpa något igår (trodde mamma skulle betala allt) men aa de sluta med att jag är skyldig mamma 600 xd Men jaja, de var mycket saker för pengarna.
haha supergammal bild från 6an. Vi var i Norge o fredriknågontings fästning.
från vänster: sandra, jag, linnea, oscar. Vi gick i 6an. Kristoffer, Johannes och jonas. Dom gick i typ 4an o 5an.

dag 3

20 saker ni kanske inte visste om mig!
1. Jag är djukt blyg... Alldeles för blyg. Vissa kanske har fått det intrycket, o vissa inte.
2. Jag har alltid velat bli astronaut.
3. om jag skickar ett mess får de som max gå 10 minuter före jag får svar. Annars bombas personen med massa frågetecken!
4. Jag är sjuuukt rädd för ormar.
5. jag har aldrig färgat håret.. Men det ska ändras på... Idag!
6. aj löv tuggummi! utan tuggummi är jag inget!
7. Jag äger på skytte! När jag är på skyttet har jag typ världens självförtroende. Tänk om jag hade de hela tiden.
8. När jag ska ut och resa måste jag alltid göra en packlista. Hahah förr skrev jag även de när jag skulle till nån kompis typ över en natt xD
9. Jag har åkt till spanien själv en gång med Cornelia och bott hos min kusin som bodde där då.
10. Jag har släkt i spanien.
11.jag har stoor släkt!
12. Jag har både glasögon och linser, men jag använder inget av de. Orkar inte!
13. Om någon gör något dumt mot mig kommer jag på massa anledningar till att allt kan ha varit mitt fel från början.
14. jag älskar twilight! Inte lika mycket som jag har gjort men..
15.  Jag blev 600 kr fattigare igår.
HAhah orkar nt skriva mer, så de får bara bli femton!

dag 2 dom som betyder mest

Dom personerna som betyder mest för mig är såklart alla vännerna, speciellt min Claris. Hon är som en syster. Min själsfrände(stavning) Henne kan man lita på till 100 % och hon finns alltid där om något är svårt.
Jag har flera stycken underbara vänner. Men jag kan inte skriva om alla här. Men ni betyder sjukt mycket!
Sen har vi ju min familj. Pratar inte så mycket med er om saaker, men om jag gör det är de pappa jag pratar med. Han förstår bäst, även om han är kille.
Sen har vi ju min älskade George med. Du betyder verkligen sjukt mycket för mig, o jag älskar dig supeeermycket! hihi muppigt de lät. Vi har "känt" varandra i 1 år exakt på söndag. Elle aa då var de exakt ett år sen vi började prata med varandra. Den 19 juni har vi varit ihop i ett år. Det har varit det bästa året i mitt liv!
Kommer inte på så mycket mer att skriva om, men aa. Detta är tidsinställt, för nu är jag på ullared!
en av typ tusen oseriösa mobilbilder på mig och Claris ;)
en av våra nyaste familjemedlemmar, Pelle! Min lilla muppkatt

knu...Oj, jag menade ullared

Laddar inför en dag på ullared imorgon! Skulle vara mycket roligare om George va me xD men aa får försöka klara mig utan honom en dag.
Har bara varit med honom en enda dag på ett långt lov!? Men vissa har ju inte den tiden.
Nejmen nu ska vi inte va såna! De går i perioder.. Jag får bara vänta tills han frågar om vi kan va.
Dom gångerna vi ä me varandra är de iaf åsuuuum! hihi (A)
Aja, nu ska jag skriva en lång lista på vad jag ska ha på ullared imorgon. Och jag var där för några veckor sen!? Skaffa hjälp olivia!

muffins

Nu har jag bakat mina fina muffins! :D  De är mycket svårare o baka glutenfritt ju o: Men de gick bra tror jag. Smeten var i alla fall god. Det är ju ändå det viktigaste ;)
Åker om 2 timmar, men jag vet inte vad jag ska göra fram tills dess. Jaja, kommer nog på något hoppas jag! puss!
en liiiten bild xd

100 frågor om mig!

100 frågor om mig själv!

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Olivia Isabell Tollesson
2. Korrekt ålder? - 14.5 år
3. Längd? - 165 cm
4. Vikt? - för mycket
5. Smeknamn? - Livia, olivis?
6. Vart bor du? - Skogen! :D
7. Vad gör du på fritiden? - Sitter vid datorn, kompisar, pojkvännen, skjuter luftgevär.
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Brunhårig, millerande(stavning?) ögon, Inte mycket smink, ofta höga byxor eller jeans.
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - allt. Nejmen mest är typ lår o mage.
10. Vad är du mest nöjd med? - Min ögonfärg (vet nt varför, men man måste ju se något positivt)
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - blyg, snäll
12. Vad vill du jobba som äldre? - På månen! ja, jag var seriös!
13. Hårfärg? - brunt
14. Ögonfärg? - grön, brun, grå typ xd
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag är en mupp!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - nej
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - mycket, men inte jättemycket egentligen.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - nej
19. Någon vana? - Duscha varje kväll, situps varje dag haha.
20. Lyckotal? - vene. 100 kanske xD

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Clara andersson, Cornelia andersson.
22. Hur många nära vänner har du? - typ 3 kanske, jag vene.
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - nä
24. Vet många personer vem du är? - venne
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - tror jag är den enda på skolan som heter olivia så! ;)
26. När var du senast med någon kompis? - Igår
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - kanske någon, men väldigt sällan
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Pojkvän. Annars va de väl typ Cornelia för 10000 år sen xd
29. Vem sov senast hos dig? - Claris! :D

Romantik:


30. Vill du ha ett förhållande? - har ett! :D
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre, helst.
32. Är du kär? - jaoop!
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - antagligen? 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - jadå 
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Så länge det känns bra finns inga gränser.
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? nja
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
39. I din klass? - nja


Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Haha ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ne
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - 
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - är ingen sån som bara hoppar på folk och börjar hångla direkt
51. Vem är ditt bästa strul? - tror den personen vet om de själv ;)
52. Och vem är ditt senaste? - jadå, gissa? :)
53. Ditt snyggaste hångel? - gissa de me?
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - 
57. Hur gammal var du första gången? - 
58. Hur gammal vill du vara första gången? - När man känner sig redo
59. Blivit dumpad efter sex? - nej
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - förstår inte riktigt frågan?


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - mörker, ormar, trånga utrymmen

63. Har du någon allergi? - laktosintollerant! Fast de är ingen allergi?

64. Vad tänker du på innan du somnar? - allt och inget

65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - 

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig, 
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Båda
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - typ hela tiden. Fast tänker typ bara på george :$

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13
75. Vänskap eller förhållande? - Vänskap
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Vet inte, beror på hur jag lärt känna den ''fula'' killen.
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder 
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - ja!
81. Isåfall vem då? - nån bra!
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Göra det som vi tjejer inte kan göra.
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Ja
85. Kunna sova ute på vintern? - Nej

86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja, vet inte vilket men ett varmt land
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Absolut inte

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Ne
89. Vad klär du dig i oftast? - jeans och en tjockitröja över typ eller nåt.
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - oftast.
91. Klär du dig dyrt? - nästan aldrig
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - vanligt 

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - ne
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - nä
99. Kollat på google? - ah

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - Ungefär 15 min.


lista!

lista på olika saker jag ska blogga om i 15 dagar!
1. Mig själv. Vem är jag, vad är jag bra på osv. lång frågegrej.
2. Dom som betyder mest.
3. 20 saker ni kanske inte visste om mig
4. Drömmar, framtid.
5. favoriter
6. Favoritcitat
7. idoler
8. Bloggar jag läser
9. Min klädstil
10. Vart är jag om 10 år?
11. Skolan
12. Intressen
13. Min kamera
14. Filmer
15. En helt ny film!


baka, sen "jobb"

Har precis kommit hem efter en stund i stan med mamma o lillebror. Fikade o så. Nu ska jag baka glutenfria muffins och sen vid 18tiden åker jag upp till bygdegården för o hjälpa till i cafeterian. Det blir nice! Betyder mer pengar till imorgon. Hihi men jag hoppas mamma betalar de mesta. Fast jag kan ju kanske betala onödiga saker som smink.
Jaaa då vet ni! Nu ska jag gå och baka. Vi hörs!
Sann bild!

hofh

sitter o läser hofh's blogg, sjukt bra!

seg dag..

hej alla glada! Hej på alla er som inte är glada också!
Idag har jag varit med Cornelia om det är kul o veta? Vi spelade monopol i typ 1000 år(känns de som) o sen kollade vå på tv. Det finns liksom inte så mycket mer att göra när det regnar liksom. Hahah bra anledning o se på tv hela dagen. När de är sol, då sitter man också inne hela dagen, antingen vid datorn eller vid tvn. Sån är i alla fall jag.
Men jag har faktiskt gått lite idag. Sammanlagt typ 2 km? Men det regnade ju faktiskt! Döm mig inte!

Imorgon har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Va hemma hela dagen iaf. Fyyfan va gött de skulle va o ha moppe nu så jag kan ta mig hemifrån även när mina föräldrar inte är hemma liksom. När dom är hemma också förstås ;)
Har iaf börjat spara pengar nu. Fyller ju inte femton förens i oktober så...
Nä nu ska jag gå och kolla om det är något mer på tvn. Nolife.se? ah!
kraaam!

glad!

Åh, jag är så lycklig! Varför säger jag inte. Men jag är ändå superglad!
Idag har jag varit hos George hela dagen. Fanns typ inget o göra, vi såg typ bara på massa dåliga barnpogram på tvn. O sen bakade han supergoda kakor också. Dutti han ä!
Jag känner verkligen för o fota! Kanske kan fota med Cornelia imorgon? Hm, om hon vill så!
Fö jag ska va med henne imorgon tror jag + kanske någon mer dag. Sen ska jag till hennes mammas hus o va med henne fredag till lördag, så tar antagligen tåget dit. Det blir nice! Nån dag ska jag vara med Clara med antagligen. Hahah vad sur jag lät! xD
Nej men nu ska ni få en till tråkig bild, och sen ska jag gå och lägga mig o läsa. Godnatt!
stämmer asbra på mig och clara! xD

godmörron!

Godmörron alla muppar där ute!
Jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om för att det var för ljust -.- måste skaffa en rullgardin asså!
Så jag bara låg i sängen o typ tänkte på massa saker fram till 9, då jag gick o åt frukost. Efter det har jag inte gjort så mycket mer än att duscha och vänta på sms, så jag vet om jag ska va med George eller nt.

Fint väder det är idag också! Någon som följer med ut på en tur med min jättecoola racerbåt?
Nä, men lite gött med regn kan de ju va. Men INTE snö! Jag vill ju ha sommar nu! Sola, bada, åka till turkiet, päsa! Åh, längtar sjukt mycket!
skriver mer senare! PUSS!

från och med nu...

Jag, Olivia Isabell Tollesson lovar och svär på heder o samvete, att om någon kommenterar något kul(som jag kan göra i en film) Så kommer jag fixa en liten film nån dag i veckan. Men om ingen kommenterat något förens på tisdag blir det inget. För jag har noll ideér! Man vill ju att det ska hända något på bloggen liksom.

Nu måste jag stänga av datorn, för en viss mamma kom in på mitt rum o klantade sig så att sladden till min laptop åkte ur. Den har jättedåligt batteri (typ 10% kvar efter 10 min) och jag orkar verkligen inte resa mig upp ur min underbara säng för o gå dom 2 meter till uttaget. Det går bara inte! Så nu ska jag stänga av datorn, göra några situps(duktig? :D), gå ner på toa, gå upp o läsa fram tills George kommit hem och jag kan ringa honom.
JOBBIGTLIV.SE? Oh, ja!

faaail!

Glad påsk alla! En dag för sent, eller kan man säga det idag med? Jajaj, igår va jag först på middag hos mormor o morfar, sen åkte jag t farmor en stund. På väg dit fick jag ett mess av George att han va hemma hos mig. Åh, att jag nt var hemma! o: Aja, sen nästan frame vid farmor åkte jag förbi Claras hus o vinkade på henne :D Efter jag varit hos farmor åkte jag hem o där hade typ några av våra "grannar" som bor typ en halv km ifrån oss(xD) tänt en stor brasa eller va de nu heter. Så de var bara hem, byta kläder o sen gå dit. Va där en stund tills George ringde, sen gick jag hem o prata me honom i tele xD sen tillbaka till elden.
Kul dag osv? njaa, men helt okej. Fick ju leka o mysa en del me min lilla petter :D
jag har inga bättre bilder. Men seriöst, de som står på dom e liksom så sant xD
/ o i 8ö

Oj då!

Hoppas du inte är sur på mig olivia, hehe... Här och nu ber jag, clara, om ursäkt. Jag har inte bloggat alls och ah... xd Men vad kan man skriva? Mitt liv är väll inte så intressant för andra, elr? Muppigt xd Nu är det iaf påsklov, and it feels good! :D Jag ska chilla som in i helvete, rida på min underbara häst, förhoppningsvis vara med kompisar och sist men inte mist, vara med min pojkvän <3


idag haha - I believe i can fly! :D

påsk

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Varit lite depp och vill inte skriva om sånt på bloggen så.
Idag har jag varit o typ diskat o så på en påskmarknad. För de fick jag 200 kr. Som jag ska ge till mamma! Hahah xD Men aa de e för att jag köpt ROSA fakeconverse + lite mer som jag nt kan skriva här. Misstolka inte!
Imorgon ska jag till mormor o morfar o loka o mysa med min lilla kusin petter, o på söndag kanske jag ska va med Clara :) Sen har jag inget mer inplanerat i veckan förutom att vara med Cornelia också ;)
/o i 8ö

biooo

Nu drar jag om en liten stund på bio med sandra. TITANIC I 3D wohooo! Kommer typ svimma när jag ser snyggingen (jack) ! xD
För er som inte visste har jag varit sjukt galen i titanic för några år sen. Både filmen och riktiga båten. Visste typ allt! Storlek (kan mistolkas?) + massa mer om båten. Tex att båten hade 4 skorstenar men använde bara 3, den fjärde va där bara för att det skulle vara snyggt. Bra o veta? xD
sen visste jag typ allting om Leonardo också. Skrev till och me ett brev som jag tänkte skicka till honom o.O Ville liksom gifta mig med en gubbe som var över 30 när jag var typ 12!?
Någon som känner igen sig?
Men nu ska jag dra och göra något vettigt eftersom jag kommer hem typ halv 11 ikväll xd
/o i 8ö

sjukis

Varit hemma från skolan idag. Gött o tråkigt samtidigt. Dt enda jag gjort ungefär är o flyttat mig mellan sängen o soffan + druckit mycket vatten.
Först typ vid 11 hade jag nt druckit något, o så skulle jag gå o släppa in en katt, så höll jag på o svimma o.O haha de blev helt jävla svart i mitt huvud o mina ben liksom tappade balansen. Men jag klarade mig. Wihooo detta måste firas! Fast ne.
Imorgon blir de nog skola igen hoppas jag för ingen skola=ingen bio :/ Så hoppas att jag är ännu bättre imorgon. Det är ju bara en förkylning liksom ;)
Har blivit beroende av denna låt!
/o i 8ö

skolaaaaa

skola imorgon. FML! Nejmen inte så kul.
Jag o Claris blir nog klara med våra mjukisbyxor i syslöjden i alla fall o det är gött!
Nu ska lilla jag som är forever alone läsa i min underbara bok fram tills klockan 8. Då ska jag gå ner och se på tv, sen prata i telefon och allra sist... Men absolut inte minst... SOVA! :D hihi jag älskar att sova. Fast allra helst med någon. Går bra själv med, men ändå! :D
hehe ha en bra kväll!
/o i 8ö

onsdagsplanering

WOHOO! asså jag blev på så himla bra humör här om kvällen! Sådär muppbra humör!
Min lilla sandraaa frågade om vi skulle gå o se på titanic i 3D på onsdag! Wiee! Dels för att filmen är så jävla bra + så är det med henne. Och jag har typ inte varit med henne på typ ett halvår o:
Så glad var ordet!
Och sen nästa vecka är det ju lov också. Hoppas det blir riktigt nice! ;)
/o i 8ö

segsöndag

hej! Har precis typ "vaknat" helt. Gått runt i mjukisbyxor o tröjan jag sovit i fram tills jag duschade för ungefär en halvtimma sen. Har bara ine orkat göra något vettigt. Men nu ska jag snart åka på prisutdelning för skyttet. Det blir nice!
Och juste, det är första april ju!? Har ni lurat någon? DET HAR JAG :D

Borde egentligen gå ner och äta något före vi åker.. Men min säng är så skön jue! o.O
/o i 8ö

RSS 2.0